Спільні збори батьків і педагогів школи

2016-06-07

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/Директор2.JPG

07.06.2016 року в школі відбулися спільні збори батьків і педагогів школи.

На цих зборах Савченко М.І., директор школи, звітував про проведену роботу адміністрації, педагогічного колективу школи за 2015-2016 навчальний рік.

Зокрема наголосив, що навчальний заклад має високий рейтинг серед навчальних закладів Голосіївського району.

У 2015-2016 навчальному році, під керівництвом педагогів, учні школи брали участь у всіх Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах: 54 призових місць у II (районному) етапі; 5 призових місць у III (міському) етапі, а також : 15 призових місць у II (районному) та III (міському) Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика і 4 призових місця у II (районному) та III (міському) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівського та студентської молоді ім. Т.Г.Шевченка.

На Всеукраїнському конкурсі захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої Академії наук України 21 переможець І (районного) та 7 переможців II (міського) етапів МАН.

У школі активно й плідно працює учнівське самоврядування, а також ряд гуртків, діяння яких дають можливість не тільки позбавити негативного впливу вулиці на учнів, а й продемонструвати таланти дітей у спорті, музиці, художньому мистецтві, судномоделюванні на рівні району, міста й республіки. Є значні досягнення в культурному та спортивному житті школи. У нашій школі в спортивних секціях навчаються чемпіони Києва, України призери Європи з різних видів спорту. Відзначено шкільний хоровий колектив «Зірниця», який став переможцем районного огляду-конкурсу дитячих хорових колективів «Чисті роси». Гурток спортивно бального танцю – призер районного огляду-конкурсу дитячої та юнацької художньої творчості «Чисті роси». У цьому році команда учнів школи стала переможцем І Районного етапу V міської профорієнтаційної гри «Мистецька фортеця».

У номінації «Учень року» перемогу, вже третій рік поспіль, зайняла Куцик Олена, учениця 11-Б класу.

За результатами ЗНО (ДПА) випускники школи підтвердили якість знань з української мови, математики, 20% із них продемонстрували високий рівень (10-12 балів) знань, жодного результату із низьким рівнем.

На теренах навчального закладу працює «Школа молодого вчителя», де набувають кваліфікації молоді спеціалісти.

Матеріально-технічна база школи кожного року поповнюється необхідною, в дусі часу, технікою (ІТ- технологією) та новими шкільними меблями. За допомогою батьків шкільні приміщення (класи, коридори, загального користування) підтримуються в належному стані.

Дев’ять навчальних кабінетів оснащено проекторами та екранами з доступом до Інтернету.

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/1.JPG

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/0.JPG

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/Суркова.JPG

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/2.JPG

/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/3.JPG/Files/images/batkvskiy_komtet/zbori70616/Каральна.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.