ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

2024-02-20

/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/00_ТижденьАнглійської (1).jpg

З 12 лютого по 16 лютого 2024 року в закладі освіти пройшов тиждень англійської мови.

12 лютого вчителі англійської мови Кирилова Світлана Вікторівна та Солнцева Анна Юріївна провели квест для учнів 3-4 класів, метою якого було організувати активне дозвілля дітей, розвивати та вдосконалювати навички всіх видів мовленнєвої діяльності, розширювати світогляд учнів, формувати вміння співпрацювати в парах, групах, надавати взаємодопомогу, виховувати позитивне ставлення та інтерес до вивчення англійської мови.

Одна з зупинок квесту пройшла в затишній шкільній бібліотеці, в якій бібліотекар Поліщук Ганна Михайлівна підготувала виставку дитячої літератури, що написана англійською мовою, а вчителі Кирилова С.В. та Солнцева А.Ю. провели цікаві мовні завдання для учнів.

Бондаренко Наталія Федорівна дала змогу учням 5-их класів поринути у чарівний світ казки. Діти перевтілилися в улюблених героїв англійської народної казки «Троє поросят». Весела гра створила святкову невимушену атмосферу, де діти розкрили свої артистичні таланти. Безліч веселих діалогів, піднесений настрій створили особливу атмосферу казковості та магії. Діти змогли удосконалити свої мовні навички та відточити багаточисленні вирази та лексику.

Бойко Анна Олександрівна підготувала та провела інтелектуальне шоу «Who is the best at English?» в 7-Б класі. На уроці діти були поділені на команди та співпрацювали протягом уроку, виконуючи різноманітні мовні завдання та цікавинки.

13 лютого Кирилова Світлана Вікторівна та Бойко Анна Олександрівна підготували та провели цікаві уроки «Englishmania» на паралелі других класів. Діти повторили англійський алфавіт, співали англійські пісні, відгадували назви тваринок з «Magic bag», малювали, фарбували та чудово розважилися з кумедними пінгвінами.

Бондаренко Наталія Федорівна та Єфанова Юлія Тарасівна провели уроки у 9-А, 9-Б та 9-В класах на тему: «Найвидатніші винахідники та винаходи останніх двох століть». Діти співпрацювали в командах протягом уроку: розповідали цікаві факти про винаходи та винахідників, висловлювали власні думки, зокрема, про роль науки в суспільстві та прогнози щодо майбутнього науково-технічного прогресу і людства в цілому, будували діалоги. Новий лексичний матеріал діти закріпили, заповнюючи кросворди. Ці методи дозволили активізувати вивчений раніше лексико-граматичний матеріал та вільно використовувати його у мовленні.

14 лютого Єфанова Юлія Тарасівна на паралелі десятих класів провела вікторину на тему: «То ти думаєш, що знаєш англійську?» Захід пройшов в ігровій формі, що передбачав як демонстрацію підготовлених творчих завдань від команд (англомовна пісня, вірші, скоромовки, висловлювання, цитати та сценки англійською), так і імпровізаційне рішення поставлених задач, а також відповіді на питання з історії та культури англомовних країн.

Бондаренко Наталія Федорівна підготувала казку «Червона Шапочка» з учнями 5-А класу для паралелі учнів 5-6 класів. Весела, невимушена гра акторів створила обстановку радості, захоплення та підкорила серця всіх глядачів. Граючи свої ролі, учні вдосконалили навички говоріння, фонетики, інтонації, а командна гра сприяла злагодженості всіх учасників цього казкового дійства.

15 лютого Бондаренко Наталія Федорівна та Солнцева Анна Юріївна провели на паралелі восьмих класів урок англійської мови на тему: «Країнознавство. Феєрія мандрів». Подорож країнами Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії спонукала дітей до вивчення культури, звичок та мови. Під час уроку були застосовані дослідницькі та пошукові методи, що сприяють розвитку вміння вчитися упродовж життя, а саме: вивчати історію країн світу, розширювати кругозір, розвивати впевненість у спілкуванні іноземною мовою, уміння долати мовні бар’єри, розвивати внутрішню мотивацію та впевненість.

Бондаренко Наталія Федорівна у 7-В класі провела позакласний захід на тему: «Краса та переваги здорового способу життя». Інформаційні та творчі завдання збагатили учасників освітнього процесу корисними навичками, що стосуються ведення здорового способу життя та правильного харчування. Сценки, що розіграли діти, створили позитивну атмосферу. Вивчені нові слова та вирази збагатили лексику дітей, а діалоги сприяли розвитку мовлення.

16 лютого Єфанова Юлія Тарасівна провела в одинадцятих класах урок-дискусію «Мої досягнення у житті». Учні висловлювали свої думки англійською мовою, продемонстрували творчі здібності вміння аналізувати і узагальнювати, вдосконалили мовні навички володіння англійською мовою.

Для перших класів Бойко Анна Олександрівна провела веселу перерву з динамічною руханкою. Діти із задоволенням потанцювали та проспівали пісеньки на англійській мові. Учні були щасливі та заряджені позитивними емоціями.

/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/01_ТижденьАнглійської (2).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/02_ТижденьАнглійської (3).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/03_ТижденьАнглійської (4).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/04_ТижденьАнглійської (5).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/05_ТижденьАнглійської (6).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/06_ТижденьАнглійської (7).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/07_ТижденьАнглійської (8).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/08_ТижденьАнглійської (9).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/09_ТижденьАнглійської (10).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/10_ТижденьАнглійської (11).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/11_ТижденьАнглійської (12).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/12_ТижденьАнглійської (13).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/13_ТижденьАнглійської (14).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/14_ТижденьАнглійської (15).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/15_ТижденьАнглійської (16).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/16_ТижденьАнглійської (17).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/17_ТижденьАнглійської (18).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/18_ТижденьАнглійської (19).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/19_ТижденьАнглійської (20).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/20_ТижденьАнглійської (21).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/21_ТижденьАнглійської (22).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/22_ТижденьАнглійської (23).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/23_ТижденьАнглійської (24).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/24_ТижденьАнглійської (25).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/25_ТижденьАнглійської (26).jpg/Files/images/novini/zma/2024/tijdenangl/26_ТижденьАнглійської (27).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.