16 лютого - День єднання України

2024-02-16

/Files/images/novini/bbloteka/2024/dendnannya/00_ДеньЄднання.jpg

16 лютого Україна відзначає державне свято - День єднання. Президент України Володимир Зеленський заснував його у 2022-му на тлі попереджень про можливу війну.

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

До цієї дати в бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку "Україно, твоя сила в єднанні!", протягом дня пройшли інформаційні перерви "Єдині і непереможні!"

/Files/images/novini/bbloteka/2024/dendnannya/01_ДеньЄднання.jpg

Інформину "Україна: країна любові та єднання!" проведено для учнів 3-Б (класний керівник Навроцька Н.А.), 4-В (класний керівник Федоренко І.В.) та 9-А класів (класний керівник Бондаренко Н.Ф.).

/Files/images/novini/bbloteka/2024/dendnannya/02_ДеньЄднання.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2024/dendnannya/03_ДеньЄднання.jpg

З метою формування національної свідомості, розуміння єдності та цілісності України, виховання любов до рідного краю, розширення поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави почуття гордості за свій народ, країну, спільно з вчителем історії Видаш О.Я. для учнів 8-В класу провели історичний вернісаж «Моя Україна – єдина та вільна».

/Files/images/novini/bbloteka/2024/dendnannya/04_ДеньЄднання.jpg

Більше інформації про роботу бібліотеки за посиланням: https://www.facebook.com/groups/435994424783996

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.