ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ СТРІЙ ТА ВПЕВНЕНО КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

2023-11-23

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/00_ОсвітнійСтрійі.jpg

Народ України ніхто і ніщо не здолає, адже ми – сильні й мужні, відважні та нескорені. Це щохвилини доводять наші захисники на полі бою, це засвідчують своїми вчинками учні, батьки та педагоги школи І-ІІІ ступенів №132 міста Києва, всіляко підтримуючи славних українських героїв, адже із самого першого дня війни ми об’єднані вірою в перемогу, яка надихає нас щодня бути небайдужими та допомагати іншим попри будь-які труднощі та перепони.Так чи інакше, але всі ми сьогодні – на передовій. Усі працюємо заради перемоги й процвітання нашої нескореної держави.

Усі дотичні до освітнього процесу нашої школи цьогоріч стали учасниками масштабного волонтерського проєкту, який започаткували ще на початку навчального року.

Тепер про все спочатку….

Перед початком 2023/2024 навчального року директор школи Микола Савченко звернувся до всієї шкільної спільноти з проханням про те, що військові 93 ОМБР «Холодний Яр», у якій боронить Україну наш працівник - Юрій Олегович Кошовий, украй потребують автомобіль для виконання завдань із оборони на східних рубежах нашої країни. Ми одразу включилися в роботу, поставивши за мету - придбання автомобіля для Холодноярівців, активно розпочали волонтерську діяльність, у рамках якої провели різноманітні благодійні акції.

Вже 1 вересня стартувала перша благодійна акція «Благодійність замість квітів».

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/01_ОсвітнійСтрійі.jpg

Вона була дуже успішною, проте зібраних коштів ще не вистачало. Батьки запропонували встановити в кожній класній кімнаті скриньки та долучитися до акції «Смілива гривня», ми ще на крок стали ближчими до втілення в реальність нашої спільної мрії. Це була не просто робота всієї шкільної родини, це – спосіб життя: тримати надійно освітній фронт, виховувати маленьких українців, готових поділитися своєю турботою та великим бажанням змінювати світ на краще, нарівні з дорослими боротисяза нашу свободу, незалежність, за право бути вільною людиною на своїй землі.

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/02_ОсвітнійСтрійі.jpg

11 жовтня в нашому закладі освіти відбувся благодійний ярмарок «Разом до перемоги». Для продажу батьки, учні та працівники школи приготували різноманітні смаколики, сувеніри, навіть картини та коштовності. Захід пройшов весело та яскраво. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших українських героїв. Учні активно запрошували до своїх столів, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Під час ярмарку було проведено Благодійний концерт та Благодійний аукціон. Голова батьківської ради Інна Максименко під час підрахунку коштів була приємно вражена сумою, яку змогли зібрати учасники ярмарку, адже ми майже досягнули мети.

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/03_ОсвітнійСтрійі.jpg

Зібрані кошти були переданікерівнику Благодійному фонду «Час для життя» Кулікову Віталію Ігорьовичу, надалі саме він зайнявся питаннями придбання автомобіля для 93 ОМБР «Холодний Яр».

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/04_ОсвітнійСтрійі.jpg

Ось настав той день, коли мрія наша здійснилася: під гучні овації школярів, батьків учителів волонтери з благодійного фонду «Час для життя» заїхали на територію школи на придбаному за наші кошти автомобілі.

Ми підготувалися до зустрічі: два тижні поспіль активно готували для наших воїнів подарунки: смаколики та теплі речі, свічки та ліхтарики, ліки та гарячі напої, малюнки та обереги від наймолодших учнів нашої школи.

Сьогодні вже можна гордо заявити – ми молодці, усі ми разом — велика українська родина. І хоч би де ми не перебували зараз — вдома, на роботі, в окопі, в Україні чи за кордоном – ми всі на фронті, своєю мужністю, незламністю єдині у своїй вірі та прагненні здобути ПЕРЕМОГУ.

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/05_ОсвітнійСтрійі.jpg

21 листопада 2023 року придбаний за наші кошти автомобіль волонтери із Благодійного фонду «Час для життя» особисто передали військовим, тож, від імені військових висловлюємо величезну вдячність за активність та підтримку батькам, учням, волонтерам Благодійного фонду «Час для життя», усім працівникам школи, які з перших днів війни активно долучилися до забезпечення надійного тилу нашим захисникам і захисницям.

/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/06_ОсвітнійСтрійі.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/osvtnystry/07_ОсвітнійСтрійі.jpg

Здолати нас неможливо! Ми захищаємо свою землю, майбутнє країни, життя наших дітей! Внесок кожного в загальну справу – безцінний! Взаємодопомога, підтримка та небайдужість – це ті складові, які допоможуть подолати російського загарбника, адже ми – нація, ми є народ, «якого Правди сила ніким звойована ще не була».

В єдності наша сила!!!
Разом до Перемоги та Миру!

Оксана КУЗІВ

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.