Героїко-патріотична година "Від запорозьких козаків до героїв сьогодення" у 9-A класі

2023-10-13

/Files/images/novini/bbloteka/2023/patrotichnagodina/00_ПатріотичнаГодина.jpg

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек та Тижня козацької слави в 9-A класі пройшла героїко-патріотична година "Від запорозьких козаків до героїв сьогодення". Метою заходу було розширити знання учнів про запорозьких козаків, про видатних людей козацької доби, їх традиції, звичаї, побут; виховувати шанобливе ставлення до воїнів сьогодення, спонукати до наслідування їх кращих рис характеру: безкорисливості, добродушності, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

Діти з великим задоволенням слухали цікаві розповіді своїх однокласників історію українського козацтва, пригадали гетьманів України та головні козацькі заповіді, пересвідчились, що в жилах тих, хто захищав і захищає цілісність нашої держави сьогодні, тече справжня козацька кров, вони є мужніми захисниками Вітчизни.

Здобувачі освіти показали неабиякі знання з історії нашої держави , відповідаючи на питання вікторини, яку провела класний керівник Бондаренко Н.Ф.

Бібліотекарем Поліщук Г.М. було презентовано виставку літератури "Народу вірнії сини", на якій були представлені книги про героїчне минуле нашого народу та про героїв російсько-української війни.

Нашим захисникам, що зараз боронять нашу Україну, бажаємо сили, козацької міці, здоров'я та непереможності! Україна переможе!

https://www.facebook.com/groups/435994424783996

/Files/images/novini/bbloteka/2023/patrotichnagodina/01_ПатріотичнаГодина.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/patrotichnagodina/02_ПатріотичнаГодина.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/patrotichnagodina/03_ПатріотичнаГодина.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/patrotichnagodina/04_ПатріотичнаГодина.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.