Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

2023-10-09

/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/00_МісчникБібліотек.jpg

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек для здобувачів освіти 2-В класу (класний керівник Петровська І.О.) та 1-а класу (вчитель Ковбаса В.В. , асистент вчителя Желізна О.О.) проведено годину державності «Українська держава та її національна символіка», під час якої діти закріпили свої знання про державні та народні символи України та дізналися багато цікавого про такі духовні символи України як рідна мова і пісня, хліб і писанка, верба і калина, українська хата і вишитий рушник та сорочка, український віночок і хустка та багато іншого. Учень 2-В класу Левенець Даня розповів цікаву легенду про калину, бібліотекар Поліщук Г.М. познайомила дітей з українською народною казкою Подніпров‘я «Гончар Омелько». З цікавістю послухали «Пісню про рушник» у виконанні Дмитра Гнатюка, яка дуже розчулила всіх присутніх.

Маленькі першокласники пообіцяли, що як тільки навчаться читати, стануть активними читачами бібліотеки. А дехто вже записався до бібліотеки.

Наша земля, рідна оселя, солов‘їна мова, навмируща пісня, червона калина і плакуча верба - це наша рідна Батьківщина. Тож любімо її, бережімо, шануймо і будьмо гідними синами та доньками. Україна переможе! Слава нашим мужнім захисникам та захисницям! Все буде Україна!

/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/01_МісчникБібліотек.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/02_МісчникБібліотек.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/03_МісчникБібліотек.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/04_МісчникБібліотек.jpg/Files/images/novini/bbloteka/2023/msyachnikbblotek/05_МісчникБібліотек.jpg

Більше про роботу бібліотеки можна дізнатися за посиланням https://www.facebook.com/groups/435994424783996

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.