Благодійний ярмарок "Разом до перемоги"

2023-04-20

/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/00_Ярмарок.JPG

У цю середу, 19 квітня в нашій школі проводилась ярмарка. Вона дала можливість дітям розкрити свій творчий потенціал. Також учні приносили свої речі, якими вже не користуються, але які можуть стати у нагоді іншим: книги, іграшки, канцтовари та багато іншого. Основним продуктом продажу на ярмарці була випічка та багато різних смаколиків. Діти робили кекси, млинці, цукерки, печиво і гарно запаковували свої вироби. Все вони робили з любов'ю та метою допомогти державі у цей скрутний час. Учні приносили витвори своїми руками та малюнки, в які вкладали всю свою душу.

Під час ярмарки діти виконували українські пісні. У благодійному концерті взяли участь учні 3-В класу - Стефан Чубур, Діана та Мілана Ковтун, учениця 1-Г класу Софія Кармазіна, учениця 5-Г класу Злата Гриб, також перед усіма присутніми виступав шкільний хор "Зірниця". Яскравим моментом заходу став аукціон, на якому було продано картину Свободи Людмили Борисівни, учителя образотворчого мистецтва, придбав її батько одного з учнів з 5-Г класу.

Кожен клас виявив бажання зробити свій внесок, діти та батьки реалізували свій товар та вносили кошти в свою касу. Дехто брав свій продукт і ходив пропонувати іншим Діти вчилися зацікавлювати покупців.

Панувала чудова та дружня атмосфера. Учні співали, продавали, купляли, смачно їли та з користю проводили час.

За безпекою під час заходу слідкували наші партнери КП « Муніципальна варта», за що велике спасибі, ми працюємо в умовах воєнного стану, тож заходи безпеки беззаперечно мають важливп значення.

Коли ярмарка завершилася, кожен клас підрахував виручку, та здав у велику загальношкільну скарбничку. Всі зібрані кошти на ярмарку будуть спрямовані нашим захисникам і захисницям, які сміливо боронять нашу державу, про що детально повідомимо усю шкільну спільноту. Дорогі діти, батьки та учителі, ми щиро вдячні вам за цей день, за вашу підтримку ЗСУ! Слава Україні! Героям слава! Україна переможе, адже ми - сила, міць та незламність!

/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/01_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/02_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/03_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/04_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/05_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/06_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/08_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/09_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/10_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/11_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/kuzv/2023/yarmarok/12_Ярмарок.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.