Українці нездоланні. Україна Переможе!

2023-02-24

/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/00_РікНезламності.jpg

Сьогодні в школі відбулися заходи, присвячені 365 дням Незламності українського народу.

Виховні години проходили під гаслом «Вистояли – переможемо!»

О 9 годині відбулася загальношкільна «Хвилина мовчання» та виконання Державного Гімну України за участі педагогічних працівників та учнів 1-5 класів, після якої кожен класний керівник провів зі своїми вихованцями тематичні бесіди, діти виготовляли обереги та патріотичні сувеніри для воїнів ЗСУ, виконували патріотичні пісні, переглядали мультфільми «Дітям про війну», шкільні бібліотекарі Поліщук Г.М. та Косенко Т.М. підготували виставку тематичної літератури «Вистояли-переможемо!, провели бібліотечний урок для учнів 1-4-х класів «Ми сильні! Ми єдині! Ми переможемо» та ознайоми дітей з книгою «Мої вимушені канікули», автор Єгорушкіна Катерина.

В умовах повномасштабної війни один із ключових способів вшанувати пам’ять убитих українців – долучитися до акції «Запали свічку» та закликати українців і людей по всьому світу засвітити вогник у кожній домівці, як вияв скорботи за загиблими героями та мирними громадянами України, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль, щоб геноциди ніколи більше не повторювалися.

Сьогодні о 12.30 у фоє школи відбулася акція пам’яті «Герої не вмирають», на якій педагогічний колектив та учні 6-11 класів разом вшанували пам’ять загиблих українців у цій страшній війні хвилиною мовчання та виконанням Державного Гімну України.

Учні 6-х класів переглянули та обговорили за круглим столом Фільм - реквієм «Імена на стінах» Учні 8-11 побували на віртуальній екскурсії у Віртуальному музеї російської агресії та переглянули Цикл «Нескорені».

Всупереч усім прогнозам і похмурим сценаріям, Україна не впала, вона житиме і процвітатиме і ніхто й ніколи не здолає Українську націю. Україна вистоїть і стане ще сильнішою. Ми переможемо і збережемо вічну пам’ять про наших героїв! В кожному подиху, в кожному ударі серця українця житиме вічна пам’ять про ці страшні події та пам’ять про подвиг наших Героїв.

Слава Героям! Слава Україні!

/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/01_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/02_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/03_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/04_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/05_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/06_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/07_РікНезламності.jpg/Files/images/novini/kuzv/2023/rknezlamnost/08_РікНезламності.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.