Дорога шкільна родино! Щасливого Різдва!

2023-01-05

/Files/images/novini/kuzv/2023/ЩасливогоРіздва.jpg

Відійшов у минуле 2022 рік, я кому ми з вами пройшли складні випробування, підтримували один одного в скрутний час та щиро раділи успіхам, максимально донатили для ЗСУ, разом із волонтерами займалися благодійністю, учили та навчалися, в укритті чи у класних кімнатах ми просто якісно виконували свою роботу, щодня здійснювали можливе й неможливе, щоб наблизити нашу Перемогу над ворогом. Щира подяка нашим захисникам і захисницям, військовим медикам та енергетикам за служіння народу України, за відвагу, мужність та за кожен наш новий день!

Напередодні Різдва Христового бажаємо усім народження віри у здійснення заповітних мрій та бажань, пробудження надії у зміни на краще, збереження любові до своїх ближніх. Хтось відзначатиме Різдво Христове на фронті, в окопі, хтось в тилу, під звуки сигналу повітряної тривоги, без електрики і опалення, але світло є в наших душах.

З великої вдячністю схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув у боротьбі за суверенну Україну, за те, що ми сьогодні можемо просто бути в колі родини, навчатись і працювати.

І нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки.

Любові, добробуту й миру в кожну родину та кожну оселю!
Разом ми сильні, разом ми непереможні.
Щасливого Різдва!

Адміністрація

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.