• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини шкільного життя
  • Благодійна акція по збору допомоги учасникам освітнього процесу Чорнобаївського ліцею Херсонської області «Від серця до серця»

Благодійна акція по збору допомоги учасникам освітнього процесу Чорнобаївського ліцею Херсонської області «Від серця до серця»

2022-12-28

/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/00_гум.допомога (1).jpg

24 лютого 2022 року всі українці прокинулися від жахливих вибухів. У кожен дім нашої рідної України прийшла велика біда – повномасштабна війна. В одну мить мільйони людей стали біженцями, сотні тисяч опинилися в окупації. Цілі міста опинилися під тиском терору без води та їжі, в холодних підвалах та укриттях.

З першого дня війни наш заклад освіти став гуманітарним хабом, з величезною волонтерською дружньою родиною. Тут ми виготовляли окопні свічки, збирали допомогу для ЗСУ, проводили безліч благодійних акцій, збирали монети та організовували благодійні концерти, купували білу тканину для пошиття маскувальних костюмів нашим захисникам та готували їм смаколики.

11 листопада 2022 року село Чорнобаївка було звільнене від російської окупації. Упродовж восьми місяців російської окупації в населеному пункті залишалися сотні людей, особливо дуже важко пережили окупацію діти, вихованці Чорнобаївського ліцею Херсонської області. Звісно, ми не змогли залишитись осторонь в той час, коли маленькі мешканці Чорнобаївки потребували нашої підтримки.

Учителі, учні та батьки нашого закладу освіти проявили активну громадянську позицію і розпочали великий збір допомоги для учасників освітнього процесу Чорнобаївського ліцею. Протягом місяця нашою дружньою командою було зібрано 49 мішків теплого одягу для дітей і дорослих, 10 ящиків взуття, ковдри, подушки, постільну білизну, свічки, солодощі, продукти харчування, засоби особистої гігієни та дитячі іграшки. Кожна родина ділилася усім, чим могла, за що їм величезна вдячність. І ось, саме в День Святого Миколая, ми, за активної участі батьків та учителів завантажили та відправили допомогу у Чорнобаївський ліцей.

Цього ж дня наші подарунки було доставлено в Чорнобаївку, директор ліцею Анатолій Григорович Луценко щиро подякував батьківському комітету, працівникам школи та учням за небайдужість, за те, що у такий складний час ми об’єднуємось і допомагаємо, щодня наближаючи перемогу!

Дорога шкільна родино, ми й надалі будемо організовувати благодійні акції та запрошуємо усіх разом з нами підтримувати незламних українців, дарувати свою любов, милосердя та творити добро заради нас, заради дітей, заради України!

Слава Україні! Героям Слава.

/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/01_гум.допомога (2).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/02_гум.допомога (3).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/03_гум.допомога (4).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/05_гум.допомога (6).jpg /Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/04_гум.допомога (5).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/05_гум.допомога (6).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/06_гум.допомога (7).jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/07_гум.допомога.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/08_гум.допомога.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/09_гум.допомога.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/10_гум.допомога.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2022/gumdopomoga/11_гум.допомога.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.