Прощання з Букварем у 1-В класі

2017-04-28

/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/00_СвятоБукваря.JPG

27 квітня 2017 року у 1-В класі відбулося традиційне свято «Прощання з Букварем», яке підготувала та провела класовод 1-В класу – Каральна Олена Григорівна.

На святі були присутні заступник директора з навчально-виховної роботи Зіма Світлана Володимирівна , заступник директора з виховної роботи Коваленко Наталія Миколаївна, педагог-організатор Лутаєва-Козир Людмила Володимирівна, бібліотекар Косенко Тетяна Миколаївна та батьки.

Учні пройшли першу сходинку шкільного життя, яку подолали власною працею, приклавши багато зусиль для того, щоб навчитися читати, писати та рахувати. Батьки та учні святкували маленьку перемогу та прощалися із першою книжкою — «Букварем», із якої вони дізналися багато нового.

Із великим захопленням присутні споглядали театралізований виступ дітей. Учні виразно читали вірші, гарно співали пісні.

П’ятикласники поділилися досвідом з першачками та дали поради щодо подальшого шкільного життя, ознайомили з новими підручниками, які їх будуть супроводжувати увесь 2-й клас.

Світлана Володимирівна наголосила: «З книжкою треба дружити та поважати її», побажала першокласникам нових звершень. Батькам - бачити своїх дітей завжди здоровими та щасливими

Хранителька царства книги – бібліотекар Тетяна Миколаївна запросила до себе в гості усіх бажаючих за новими, яскравими та цікавими книжками.

Свято закінчилося несподіванкою для першокласників: подарунки від батьків – енциклопедія «Дітям про все на світі», великий смачний торт «Буквар».

/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/01_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/02_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/03_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/04_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/05_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/06_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/07_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/08_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/09_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/10_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/11_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/12_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/13_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/14_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/15_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/16_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/17_СвятоБукваря_1В.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-B/18_СвятоБукваря_1В.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.