Прощання з Букварем у 1-А класі

2017-04-27

/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/00_Буквар1-А.JPG

25 квітня 2017 року у 1-А класі відбулося традиційне свято «Прощання з Букварем», яке підготувала та провела класовод 1-А класу - Коваленко Наталія Борисівна.

На святі були присутні заступник директора з навчально-виховної роботи Зіма Світлана Володимирівна та заступник директора з виховної роботи Коваленко Наталія Миколаївна, батьки та вчителі нашої школи.

Наші першокласники попрощалися із першою книжкою — «Букварем». Ми дуже раді, що вони вже знають усі букви і вміють читати, писати та рахувати. «Буквар» допоміг їм пізнати багато ціка­вого.

Із великим захопленням присутні гості споглядали виступ дітей. Учні виразно читали вірші, гарно співали пісні. Під кінець заходу на кожного учня чекала несподіванка: подарунки від батьків - книга та солодощі.

/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/011_Буквар1-А.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/01_Буквар1-А.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/02_Буквар1-А.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/03_Буквар1-А.JPG /Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/04_Буквар1-А.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/05_Буквар1-А.JPG/Files/images/novini/pochatkova_shkola/svyatobukvarya/1-a/06_Буквар1-А.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.