«Твори добро заради миру»

2017-04-27

/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/00_Ярмарок.JPG

26 квітня 2017 року у вестибюлі школи відбувся благодійний ярмарок «Твори добро заради миру», в рамках проведення шкільного етапу національно-патріотичного проекту «Жовто-блакитний прапор душі».

Усі учні та вчителі школи, за активної участі батьків, взяли участь у благодійній ярмарці та дуже відповідально поставилися до події. Атмосфера доброзичливості та масштаби заходу вражали.

Хочемо подякувати педагогам, учням, батькам та мешканцям мікрорайону за активність, натхненність та організованість.

Особлива подяка за допомогу в організації та проведенні ярмарку команді УРС школи, а саме президенту УРС школи Вихристюку Антону та члену культурно-масового сектору Мельниченку Євгену.

Зібрані кошти від продажів на ярмарку 21603грн. 05 коп. будуть передані Котову Дмитру та Пирожкову Ігорю - пораненим воїнам АТО, що проживають у Голосіївському районі міста Києва.

/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/01_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/02_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/03_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/04_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/05_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/06_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/07_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/08_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/09_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/10_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/11_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/12_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/13_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/14_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/15_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/16_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/17_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/18_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/19_Ярмарок.JPG/Files/images/novini/lutaeva/yarmarok/20_Ярмарок.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.