Екскурсія 4-В класу до дитячої бібліотеки імені М. Коцюбинського

2016-11-04

/Files/images/novini/bbloteka_16/Косенко1.PNG

Під час осінніх канікул учні 4-В класу разом із класним керівником Поповою Євгенією Дмитрівною та шкільним бібліотекарем Косенко Тетяною Миколаївною відвідали дитячу бібліотеку ім. М. М. Коцюбинського.

Їх радо й гостинно зустріла завідуюча бібліотекою Дмитренко Наталія Борисівна, яка розповіла про роль та значення бібліотеки в житті дітей.

Школярі отримали поради, які нові цікаві книги можна прочитати. Також бібліотекар провела екскурсію, яка включала: знайомство з абонементом, книжковими виставками, читальним залом бібліотеки, де учні познайомились з періодичними виданнями. Діти мали змогу записатися до бібліотеки й стати її постійними читачами.

/Files/images/novini/bbloteka_16/Косенко2.PNG

У бібліотеці є книжкова виставка «Герої Голосіївщини», присвячена героям АТО. Учні зацікавлено розглядали книги, затамувавши подих слухали розповіді про подвиги мужніх та відважних бійців АТО.

Особливо запам’яталась дітям розповідь про Бойка Віталія Васильовича, який свого часу був активним читачем бібліотеки. Віталій Бойко народився 24.07.1973 року у місті Києві, мешкав у Голосіївському районі. З перших днів брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.

/Files/images/novini/bbloteka_16/Косенко3.PNG

27 липня 2014 рокурядовий батальйону «Айдар»Віталій Бойко героїчно загинув під час проведення військової операції в Луганській області.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету татериторіальної цілісності України, вірність військовій присязі,нагородженийорденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Слава Героям сьогодення, що захищають нас від ворога, ризикуючи та жертвуючи своїм життям!

Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія. На завершення діти ділились враженнями від почутого і дякували за зворушливу, захоплюючу розповідь, яка нікого з нас не залишила байдужим.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.